Huis > Zending manier

Zending manier

We kunnen wereldwijde koeriersdiensten aanbieden, zoals DHL of FedEx of TNT of UPS of EMS / Air Mail andere expediteur voor verzending.

Wereldwijde verzending door DHL / FedEx / TNT / UPS


Verzendkosten verwijzen naar DHL.
1). U kunt uw express leveringsaccount aanbieden voor verzending, als u geen uitdrukkelijke account voor verzending heeft, kunnen wij ons account van tevoren aanbieden.
2). Gebruik onze account voor verzending, verzendkosten (ReferenceDHL, verschillende landen heeft andere prijs.)
Verzendkosten: (Referentie DHL)
Gewicht (kg) Prijs (USD $)
0,00 kg-1.00kg USD $ 60.00
1.00kg-2.00KG USD $ 70,00
2.00KG-3.00kg USD $ 80,00
4.00kg-5.00kg USD $ 90,00
5.00kg-6.00kg USD $ 100.00
6.00kg-10.00kg USD $ 120.00
10.00kg-20.00kg USD $ 200.00

* De prijs van de kosten is referentie met DHL. De details kosten, neem dan contact met ons op. In een ander land zijn de expresskosten verschillend.
* Voor de bestelling van IC-chips, totaal meer dan USD1000.00 binnen 1KG, kunnen we gratis verzending door DHL / FedEx ondersteunen.

EMS

We kunnen EMS ook aanbieden voor verzending. Het is goedkoper dan Expressdelivery, maar de doorlooptijd is langer dan express. Het heeft meestal 3-10 dagen nodig voor het grootste deel van het land.
Over de EMS-kosten, neem dan contact met ons op. EMS hebben een andere manier -China Post (Air Mail), de prijs is het goedkoopste, 0.5KG = USD12.00, lead timemore dan 2 weken.
Normaal raden we niet aan EMS te gebruiken, we adviseren gebruik DHL / FedEx / TNT / UPS zal beter zijn, het is het snelst en veilig voor de goederen.

Andere verzending manier

SF Express voor Azië; Chang-woo speciale luchtlijn voor Korea, Aramex voor landen in het Midden-Oosten. Anderen meer verzending manier, neem dan contact met ons op.
We kunnen de goederen ook naar uw expediteur of uw andere leverancier sturen, zodat u de goederen samen kunt verzenden. Het kan zendingstarieven voor u besparen of zal wellicht handiger voor u zijn.

Verzendgegevens

Verzendinformatie, We hebben verzendinformatie nodig, inclusief naam van de ontvanger (of persoonlijk), naam ontvanger, contactnummer, adres en postcode. Zorg ervoor dat deze informatie bij ons is, zodat we de verzending sneller kunnen regelen.

Tijd om te bezorgen

Levertijd zal 2-4 dagen nodig hebben voor het grootste deel van het land over de hele wereld voor DHL / UPS / FEDEX / TNT.

Taken & Belastingen

Forinternationale bestellingen, alle aanvullende lokale belastingen, accijnzen, btw, tarieven en feesshould moeten de (uw) verantwoordelijkheden van de klant zijn. Als gevolg van de complexiteit van internatio- nale scheepvaart, zijn we niet in staat om een ​​schatting en een citaat van deze bedragen te geven. Neem daarom contact op met het lokale douanestation voor eventuele problemen of vragen. Met betrekking tot de aangegeven waarde op het pakket, zijn we blij om uw wens te volgen, neem gerust contact met ons op.

shipment
Neem gerust contact met ons op. Verzend om het even welke onderzoeken of vraag naar uw E-mail Info@YIC-Electronics.com
We kunnen het beste voor u doen. Heel erg bedankt voor uw steun.