Huis > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Snelmenu
Wat is YIC-Electronics.com?
Waar is YIC International gevestigd?
Hoe gebruik ik uw hulpprogramma voor delen zoeken?
Wat zijn je sterke lijnkaarten?
Hoe een bestelling plaatsen?
Er staat geen prijs op de productpagina - Wat moet ik doen?
Wat is verzending manier kan ondersteunen?
Wat zijn de betaalmethoden die u aanbiedt?
Kan ik netto-voorwaarden krijgen?
Wat is de garantie op de onderdelen die u verkoopt?
Kan ik nieuwe accoutn op website maken?
Wat zijn uw werktijden?

Wat is YIC-Electronics.com?

YIC-Electronics.com behoren tot YIC International Co., Limited. YIC-Electronics.com, waar u snel elektronische componenten kunt vinden. Sinds de lancering in 2008 hebben we een inventaris van elektronische componenten. De totale voorraad, die wordt gewaardeerd op meer dan 460 000 items, is afkomstig van fabrikanten van elektronische componenten en hun bevoegde agent. Al deze producten zijn beschikbaar voor onmiddellijke uitvoering. Alle onderdelen zijn garantie 100% nieuw origineel met perfecte functies.

Waar is YIC International gevestigd?

We zijn een team van meer dan 28 professionals op locaties in Hong Kong. YIC sinds 2008. Wij geloven: kwaliteit is onze ziel.
Wat zijn je sterke lijnkaarten?

Hoe gebruik ik uw hulpprogramma voor delen zoeken?

We hebben onze inventaris snel en gemakkelijk doorzocht vanaf elke locatie op onze site. Op de top YIC-Electronics.com-webpagina, voert u eenvoudig uw onderdeelnummer in en klikt u op "Zoeken". U krijgt een reeks resultaten, zoek het onderdeel dat u zoekt. Dan kunt u een offerteaanvraag of een offerteaanvraag online indienen. De verkoopmedewerker van onze YIC-voorwaarden neemt binnenkort contact met u op met de prijs en levering per e-mail.

Wat zijn je sterke lijnkaarten?

We zijn speciaal voor IC-chips & IGBT-modules Distributeur van elektronische componenten.
IC's distributiemerken: VISHAY / IR, NXP, ON, INFINEON, ST, NS, MICROSEMI, XILINX, analoge apparaten, ALTERA, TI, LATTICE, Broadcom, MAXIM, ATMEL, LINEAR, CYPRESS, FAIRCHILD, TOSHIBA, ACTEL, INTERSIL, AVAGO , PMC en meer.
IGBT's / FET's Moduls: SEMICRON, EUPEC, INFINEON, MITSUBISHI, FUJI, POWEREX, IXYS, IR, ASTEC en meer.

Hoe een bestelling plaatsen?

Door RFQ / Offerte van de website in te dienen door het formulier in te vullen met uw vragenlijst en contactinformatie, of Email RFQ naar Info@YIC-Electronics.com, onze verkoop zal contact met u opnemen via e-mail met een citaat aan u, na uw herbevestiging offerte of bestelling goedgekeurd, vriendelijk stuur dan de goedgekeurde bestelling of bevestig nieuws aan onze verkoop met levering informatie, onze verkoopvoorwaarden zal de proforma factuur met onze bankgegevens te sturen u. Vergeet niet om het exacte onderdeelnummer, de vereiste hoeveelheid en de fabrikant aan te geven.

Er staat geen prijs op de productpagina - Wat moet ik doen?

U kunt een RFQ / Quote (URL: https: // www. yic-electronics.com / RFQ-Quote.htm ) Informeer online of bel ons of mail ons op Info@YIC-Electronics.com om de prijs en voorraadinformatie opnieuw te controleren. Wij zullen onze offerte voor u het snelst aanbieden en na uw bevestingsbestelling zullen wij onze proformafactuur voor u verzenden om de betaling te verrichten.

Wat is verzending manier kan ondersteunen?

Wij verzenden wereldwijd met behulp van internationale koeriers zoals DHL, FedEx, UPS, TNT en EMS of HongKong mail. Gebruikelijk zullen we DHL / FedEx gebruiken. We kunnen ook het vrachtaccount van de klant gebruiken. Standaard levertijd is 1-4 werkdagen (gebruikelijk 2-3 dagen) afhankelijk van de bestemming. Andere verzendmethoden kunnen worden besproken. We streven ernaar aan de behoeften van elke klant te voldoen.
Meer informatie: URL: https: // www. yic-electronics.com /shipmentway.htm

Wat zijn de betaalmethoden die u aanbiedt?

We accepteren vooraf bankoverschrijving voor de eerste bestelling van nieuwe klanten. Betalingsmethoden: Overschrijving / Telegrafische overboeking (T / T) naar onze HSBC-rekening, Western Union, PayPal (creditcard). Wij accepteren andere betaalwijze voor speciale klant. Nettijd alleen voor langetermijnsamenwerkingsklant. Over bankkosten: bankoverschrijvingskosten USD15.00 tot USD30.00, HK HSBC en HK HSBC, hebben geen kosten nodig. Houd er rekening mee dat wij betaling in USD en EURO, GBP, HKD accepteren.
Meer informatie: URL: https: // www. yic-electronics.com / paymentway.htm

Kan ik netto-voorwaarden krijgen?

We hebben een groot aantal klanten, variërend van doorlopende terugkerende klanten tot eenmalige kopers. Netto-voorwaarden kunnen worden uitgebreid om klanten na een geslaagde betalingsgeschiedenis bij ons te herhalen.

Wat is de garantie op de onderdelen die u verkoopt?

We garanderen de kwaliteit gedurende 60 dagen of langer, omdat de onderdelen zijn verzonden. Al onze onderdelen worden geleverd met ons eigen certificaat van overeenstemming dat garandeert dat de onderdelen aan alle specificaties van de fabrikant voldoen. Alle onderdelen zullen vóór verzending worden geïnspecteerd en zorgen voor 100% nieuw origineel onderdeel. Als de onderdelen die u ontvangt niet voldoen aan de specificaties voor vorm, pasvorm en functie van de fabrikant, zullen wij de onderdelen vervangen of uw geld terugbetalen. Ons beleid is: als de onderdelen bij binnenkomende inspectie om niet-functionele redenen worden geweigerd, moet u binnen 15 werkdagen contact met ons opnemen om een ​​RMA aan te vragen. Als u tijdens de productie, installatie of testen storingen of problemen met de onderdelen ondervindt, neem dan contact met ons op:Info@YIC-Electronics.com Kan ik nieuwe accoutn op website maken?

U kunt "Mijn account" maken en gebruiken om u te registreren of aan te melden en bovenaan de website te klikken. Daar vindt u uw vragenlijst en bewerkt u uw contactgegevens en leveringsinformatie.

Voor de offerte sturen we u per e-mail naar u, zodat u meer gedetailleerde informatie kunt krijgen. of e-mail ons
Info@YIC-Electronics.com Wat zijn uw werktijden?

Onze openingstijden zijn ma. tot en met vrijdag AM9: 30 --- PM11: 00 Sat. AM10: 00 --- 12:00 (HongKong-standaardtijd)

Bedankt voor uw steun. Als u nog vragen of vragen hebt, kunt u ons een e-mail sturen. Ons e-mailadres:

Info@YIC-Electronics.com