Huis > Over ons

Y-IC .com is uw leverancier van elektronische componenten met intergetijdencircuit

Distributeurs van Electronics Components-producten

Voorstellen Neem contact met ons op

Over YIC-Electronics.com Website

YIC-Electronics.com behoort tot YIC International Co., Limited - Uw leverancier van elektronische componenten voor het circuit van Intergeted.
Wij zijn een van de snelstgroeiende distributeurs van het Electronics Components-product, diensten aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en enterprise computing-oplossingen.

YIC met elektronicafabrikanten van over de hele wereld om een ​​divers en krachtig assortiment aan te bieden. Aanbod inclusief Integrated Circuits (IC's) Semiconductors, IGBT's / FET's Modules, Geheugen, Diode,
Transistortriode, gelijkrichters en andere elektronische componenten. Onze selectie van producten van honderden fabrikanten van wereldklasse is ontworpen om u de technologie te geven die u nodig hebt om uw ontwerp van brandstof te voorzien.

Voorstellen

YIC professionele distributie

YIC professionele distributie

YIC fungeert als toeleveringskanaalpartner met originele elektronicafabrikanten via een wereldwijd netwerk dat elektronische componenten van een nieuw origineel voorziet.
Professionele distributie IC's merk: VISHAY / IR, NXP, ON, INFINEON, ST, NS, Microsemi, XILINX, analoge apparaten, ALTERA, Texas Instruments, Lattice, Broadcom, Maxim, ATMEL, Lineair,
CYPRESS, FAIRCHILD, TOSHIBA, ACTEL, INTERSIL, Avago, PMC en meer. IGBT's / FET's Moduls-merken: SEMICRON, EUPEC, MITSUBISHI, FUJI, POWEREX, IXYS, IR, ASTEC en meer.

toepassingen

We bieden gespecialiseerde elektronische componenten en expertise gedurende de hele levenscyclus van het product. YIC doet dit door klanten op de juiste plaats, op het juiste moment en tegen de juiste prijs, te verbinden met de juiste technologie.
Wij bieden buitengewone waarde aan klanten en leveranciers - de beste distributeurs van elektronische componenten-distributeurs ter wereld - en verbinden hen via de toonaangevende services van het bedrijf.

De toepassing Components in Audio, Automotive, Broadcast, Communications, Computing, Industrial, Instrumentation, Lighting, Medical, Motor Control, Security.

 • Wereldwijde marktplaats

  In ons uitgebreide wereldwijde netwerk geven onze onderdelen voor de bevoorradingselectoren onverkochte voorraad weer van vertrouwde fabrikanten en distributeurs over de hele wereld. U kunt de voorraad inventariseren van de locatie die zich het dichtst bij uw favoriete site bevindt.
 • Authentiek & warrantied

  Alle producten in YIC-Electronics.com zijn afkomstig van distributeurs van trustagenten of rechtstreeks van de fabrikanten van componenten. Je kunt erop vertrouwen dat elk product dat we verkopen via de markt 100% nieuw origineel en gegarandeerd is.
 • Moeilijk te vinden onderdelen

  One-stop, full-service inkoop. Hoge kwaliteit & concurrerende prijzen. Moeilijk te vinden, tekort & Verouderde componenten. We vermelden miljoenen moeilijk te vinden onderdelen uit betrouwbare bronnen en zijn beschikbaar om vrijwel onmiddellijk te worden verzonden.
 • Concurrerende prijzen

  We hebben enkele van de laagste prijzen die u overal zult vinden. Met meerdere aanbiedingen is het snel en eenvoudig om prijzen te vergelijken, offertes te krijgen en direct online te supplen.
 • Klantenservice

  We hebben klantenservice-agenten over de hele wereld die klaarstaan ​​om te helpen. U kunt een online offerte aanvragen of Telefonisch of Stuur een RFQ naar onze e-mail, wij zullen uw RFQ of vragen tijdig beantwoorden.
 • Kies YIC-Electronics.com

  YIC is uw leverancier van elektronische componenten met intergetunecircuit, ondersteunt kleine bestelhoeveelheid met snelle snelle levering. Kies YIC en bespaar tijd en geld met garantie en garantie. Uw goede leverancier IC-chips & IGBT-modules.

Neem contact met ons op

Hoofdkantoor

Bedrijfsnaam:YIC International Co., Limited

Adres:Unit A5-B5 No.509, 5 / F Sing Win Factory Building, 15-17 Shing yip St, Kwun Tong, Kowloon, HongKong

 1. Bank informatie
 2. Een citaat aanvragen
 3. Distributie merk
 4. Neem contact met ons op via e-mail