Huis > fabrikanten > Precision Electronic Components Ltd.
Precision Electronic Components Ltd.

Precision Electronic Components Ltd.

Request quote from

Merkintroductie

- Precision Electronic Components Ltd produceert al sinds 1951 hoogwaardige industriële en militaire potentiometers. Wij leveren aan veel van 's werelds toonaangevende producenten van lucht- en ruimtevaart, telecommunicatie en industrie. Kwaliteit begint bij het ontwerp. De weerstandselementen van Precision zijn vervaardigd uit warm gegoten koolstof en vormen een geïntegreerde eenheid die substraat, collector en terminals bevat. Onze militaire stijlunits zijn voorzien van volledig metalen behuizingen, roestvrijstalen assen en vergulde aansluitingen.
Onze uitgebreide interne mogelijkheden zorgen voor flexibiliteit en minimaliseren doorlooptijden.
Het kwaliteitsborgingssysteem van Precision voldoet aan al uw specificaties. Onze inkomende, lopende en laatste inspecties, samen met onze kwaliteitsconformiteitstests, handhaven de productconsistentie. Geen wonder dus dat de uitvoer van Precision al meer dan 30 jaar voorkomt in de gekwalificeerde productenlijst van de Amerikaanse overheid.
Precision is verheugd over het op maat maken van elektrische en fysieke kenmerken, inspectieprocedures, verpakking en productie- en leveringsschema's.

Product -categorie

Potentiometers, Variabele Weerstanden(159 products)

gerelateerde -producten