Huis > Nieuws > Apple M2-chip wordt geruchten om deze maand de massaproductie te starten

Apple M2-chip wordt geruchten om deze maand de massaproductie te starten

Volgens nieuws op 28 april, volgens bronnen die bekend zijn met de aangehaalde zaak door Nikkei Asia, zal Apple's zelf ontwikkelde Mac-processor van de volgende generatie (voorlopig aangewezen als de M2-chip) deze maand beginnen met de massaproductie.

Volgens rapporten wordt verwacht dat deze Apple "M2-chip" zo vroeg als juli dit jaar wordt verzonden en zal worden opgenomen in de MacBook-producten die in de tweede helft van dit jaar worden verkocht.

Net als de M1-chip is de nieuwe "M2-chip" in de vorm van een systeem-on-chip (SOC), wat betekent dat de M2-chip de centrale verwerkingseenheid, grafische processor en kunstmatige intelligentie-accelerator allemaal in een enkele chip. De bovengenoemde mensen die bekend zijn met de zaak wezen erop dat deze M2-chip uiteindelijk in andere Apple-apparaten naast MacBook zal worden gebruikt.

De M2-chip blijft ook door TSMC worden geproduceerd en wordt geproduceerd met behulp van het meest geavanceerde halfgeleiderproces van de laatste (5 Nm). Het duurt minstens drie maanden om dit type chip te produceren.