Huis > Nieuws > Fuji Electric: zal in 2021 in massa 300 mm wafeltjes van power halfgeleiders produceren

Fuji Electric: zal in 2021 in massa 300 mm wafeltjes van power halfgeleiders produceren

Volgens de LIMO-website heeft Fuji Electric onlangs voor het eerst in het tweede kwartaal van 2019 de massaproductie van power semiconductor 300 mm-wafels genoemd.

De woordvoerder zei dat in reactie op de grootschalige vraag van auto's en de industrie, Fuji Electric actief onderzoek en ontwikkeling promoot, "maar gezien de noodzaak om grote prestatieverschillen te overwinnen, moet technisch gezien nog 2 tot 3 jaar wachten", hetgeen impliceert dat het volume rond 2021 zal worden bereikt. Productie.

Eerder bereikte Infineon massaproductie van 300 mm power halfgeleiderwafels in de fabriek in Dresden en investeerde 1,6 miljard euro in de bouw van een fabriek in Villach, Oostenrijk, waarvan de massaproductie gepland staat in 2021. Bovendien is Bosch, ON Semiconductor ook actief uitvoeren van massaproductie van 300 mm power halfgeleiderwafels. De Japanse Fuji Electric, Mitsubishi Electric, Toshiba, Nuts en andere bedrijven zijn niet verhuisd.

Het is gemeld dat als gevolg van de impact van de wisselkoers en de daling van de vraag, de omzet van Fuji Electric's elektronische apparatuuractiviteiten over 19 jaar naar verwachting zal dalen van 150,3 miljard yen naar 136 miljard yen, en dat de jaarlijkse winst naar verwachting zal dalen van 17,5 miljard yen tot 11,6 miljard yen.