Huis > Nieuws > Leveringsdatum van MOSFET verlengd tot 40 weken, Power Management IC, MCU-offertes Rose 10-15%

Leveringsdatum van MOSFET verlengd tot 40 weken, Power Management IC, MCU-offertes Rose 10-15%

Volgens de bronnen van de industrie is de levertijd van MCU en Power Mosfet-chips verder uitgebreid, wat de chipprijzen in het tweede kwartaal van 2021 zal blijven duwen.


Het digitimesrapport wees erop dat het verwacht wordt dat Power Management ICS en MOSFET's in het tweede kwartaal nog eens 10-15% zullen stijgen. Insiders in insiders zeiden dat onlangs nieuwe klanten in Taiwan contact opnemen met MOSFET-leveranciers en ze zijn bereid om meer benodigdheden tegen hoge prijzen te krijgen. Onder de grotere internationale tegenhangers is de levertijd van MOSFET's verlengd tot 40 weken.

Bovendien zeiden de insiders van de industrie dat Renesas Electronics het tekort aan MCU-aanbod heeft toegevoegd. Onlangs zijn MCU-offertes met 10% gestegen. Tegelijkertijd heeft de vraag naar MCU's voor interactief speelgoed, huishoudelijke apparaten en veiligheidstoepassingen seizoensgroei getoond. Vanaf het tweede kwartaal komt de marktomgeving ten goede aan MCU-leveranciers op het vasteland van China en Taiwan.