Huis > Nieuws > Micron: De prijzen van sommige DRAM-producten zijn gestegen en vraag en aanbod zijn krap of zullen nog jaren aanhouden

Micron: De prijzen van sommige DRAM-producten zijn gestegen en vraag en aanbod zijn krap of zullen nog jaren aanhouden

Volgens MoneyDJ-rapporten zei Sumit Sadana, executive vice president en chief commercial officer van geheugenfabrikant Micron, dat de DRAM-industrie dit jaar zal profiteren van 5G-gerelateerde gerelateerde applicaties. Met het snelle herstel van het autogebruik zal DRAM schaars zijn. Momenteel zijn de prijzen van sommige DRAM-producten gestegen. De vraag van de markt naar DRAM zal onverminderd doorgaan en de krappe vraag- en aanbodsituatie zal nog jaren aanhouden.

Micron wees erop dat de DRAM-fabriek van Micron in Taiwan, China, is begonnen met massaproductie van DRAM-producten die zijn geproduceerd met behulp van 's werelds meest geavanceerde procestechnologie 1α (1-alpha). De eerste serie producten is bedoeld om DDR4 en toepasselijke consumenten-pc's te leveren aan klanten die zich richten op computerbehoeften. Cruciale DRAM-producten, deze mijlpaal zal het concurrentievoordeel van Micron verder consolideren; en Micron LPDDR4 is ook begonnen met het verzenden van monsters en verificatie naar mobiele klanten en zal dit jaar doorgaan met het lanceren van andere nieuwe producten die deze procestechnologie gebruiken.

Naast Micron zijn de grote opslagbedrijven Nanya, ADATA, enz. Optimistisch over de opslagmarkt dit jaar, en de contractprijzen in de eerste helft van het jaar zijn kwartaal na kwartaal gestegen.