Huis > Nieuws > TSMC ADR bereikt recordhoogte, Aandelen klommen synchroon om het vullen van de rente te voltooien

TSMC ADR bereikt recordhoogte, Aandelen klommen synchroon om het vullen van de rente te voltooien

Wafer-gieterij TSMC's American Depositary Receipts (ADR) overschreed de US $ 60, waarbij de historische hoogtepunten werden herschreven, en de aandelenkoers in Taiwan steeg synchroon op de 3e en keerde terug naar een historisch hoogtepunt van NT $ 345 (hetzelfde geldt voor dezelfde eenheid) ) en ten slotte om 11 Vul rente in na de handelsdag.

De Chinees-Amerikaanse handelsoorlog is voorlopig ondertekend op de 15e om een ​​overeenkomst in de eerste fase te ondertekenen om Amerikaanse aandelen aan te moedigen verder te stijgen. De Dow Jones Industrial Index steeg met 1,16%, de Philadelphia Semiconductor Index steeg met meer dan 2% en de TSMC ADR steeg met 3,3%, een recordhoogte. De aandelenkoers van de TSMC-radio klom synchroon op de 3e en bereikte 345 yuan in de vroege handel, een stijging van 6 yuan of 1,77%.

TSMC heeft in het tweede kwartaal een contant dividend van 2,5 yuan per aandeel uitgegeven, ex-dividend op 19 december 2019, de ex-dividend referentieprijs was 342 yuan, en de rente werd soepel ingevuld op de 3e, en de historisch hoogste prijs was vlak. Op de 16e zal TSMC dividenden uitkeren en tegelijkertijd een financieel rapport over het vierde kwartaal houden. Verwacht wordt dat dit de operationele resultaten in 2019 zal verklaren en informatie over de marktfocus zal vrijgeven, zoals operationele prognoses voor het eerste kwartaal en het hele jaar en geavanceerde procesvoortgang.

De buitenlandse kring gelooft dat de vraag van grote klanten van Apple in het eerste kwartaal waarschijnlijk zal vertragen vanwege de seizoensgebondenheid, maar TSMC zal naar verwachting blijven profiteren van de grote klanten zoals Huawei, MediaTek en de voortdurende vraag van Supermicro naar een 7-nanometerproces, dat zal het eerste kwartaal van 2020 een boost geven. Het is niet slecht, het is vlak in het vierde kwartaal van 2019.

Daarnaast zijn buitenlandse investeerders ook optimistisch dat TSMC in de eerste helft van het jaar massaal zal produceren onder de trend van 5G, kunstmatige intelligentie (AI) en high-performance computing. Het zal de marktbijdrage beginnen te grijpen en zijn jaarlijkse inkomsten zullen worden aangedreven door de dubbele kinetische energie van 7,5 nm, vergeleken met vorig jaar. Groei van 15-20%, waarmee een nieuw record voor het jaar werd bereikt.